Βιβλιοάποψη: "Πίσω από τις σκιές"

---Δημοσίευση: 09/07/2024---
Περίληψη οπισθόφυλλου:
2013, παραµονές Χριστουγέννων. Το σώµα γνωστού επιχειρηµατία βρίσκεται απαγχονισµένο σε ένα ορεινό χωριό της Βόρειας Ελλάδος. Όταν αποδειχθεί πως δεν είναι αυτοκτονία, η οµάδα του αστυνόµου Καρανάσιου θα αναλάβει δράση. Μέρος των ερευνών επωµίζεται ο δαιµόνιος υπαστυνόµος Νίκος Σαρρής.

Παράλληλα, ένας ιδιωτικός ερευνητής προσπαθεί να βρει αποδείξεις για την αθώωση του αδελφικού του φίλου. Οι έρευνες τον κάνουν θήραµα µιας επικίνδυνης εγκληµατικής οργάνωσης.

Με έναν ανεξήγητο τρόπο οι δύο υποθέσεις διασταυρώνονται, οδηγώντας σε ένα ανελέητο κυνηγητό, σε µια παράξενη ιστορία της µοίρας που κανείς δεν µπορεί να διαγράψει.


Η άποψή μου:
(γράφει η Αρετή Καμπίτση)
Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Σαραντινός βρίσκεται απαγχονισμένος σε μια ορεινή περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο αστυνόμος Καρανάσιος και η ομάδα του καλούνται να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Τα πράγματα αποδεικνύονται πολύ πιο περίπλοκα από όσο θα περίμεναν και τα όσα θα ανακαλύψουν στον δρόμο για την επίλυση της υπόθεσης, θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εγκλήματα που ούτε οι ίδιοι είχαν φανταστεί.

Η παράλληλη έρευνα από έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Τι σχέση μπορεί να έχει ένας χάρτης θησαυρού με μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα; Πόσο επηρεάζει ο μύθος μιας κατάρας την έκβαση της υπόθεσης;

Ο συγγραφέας μας δίνει μια αστυνομική υπόθεση χρωματισμένη με νότες μυστηρίου. Μέσα από την χειμαρρώδη γραφή του, θα αναγκαστούμε να γίνουμε θύματα αλλά και θύτες και θα παρασυρθούμε σε δύσβατες περιοχές υπαρκτές και μη.

Το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα και αν κρίνω από το ταλέντο του, θα μας χαρίσει πολλά επόμενα.


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Τάσος Αναστασιάδης 
Σελίδες: 436
Ημερ. έκδοσης: 2023
ISBN: 978-960-296-474-3



Βιογραφικό του συγγραφέα:
O Τάσος Αναστασιάδης γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από ένα µικρό διάλειµµα για σπουδές στο τµήµα Λογιστικής & Χρηµατοοικονοµικής της πόλης των Σερρών, επέστρεψε µόνιµα στην αγαπηµένη και µελαγχολική πόλη του, όπου δηµιούργησε τη δική του οικογένεια.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται µε το διάβασµα, τη συγγραφή, τη µουσική και τα δυο του παιδιά. ∆ιηγήµατά του έχουν δηµοσιευθεί σε ιστοσελίδες και περιοδικά. Το Πίσω από τις σκιές είναι το πρώτο του µυθιστόρηµα.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2024. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr