*Κυκλοφορεί* Όνειρα με το μέτρο

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Bαρκελώνη, 1917
Ο νεαρός Αντρέου Μουλίνς έχει έναν ξεκάθαρο στόχο: να ανεβάσει το κατάστημα Σάντα Εουλάλια στο υψηλότερο βάθρο του κόσμου της υψηλής ραπτικής.

Ο Φεράν Κλος είναι ένας γοητευτικός νέος, παθιασμένος με το σχέδιο. Είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει την ιατρική προκειμένου να καταρτιστεί ως καλλιτέχνης. Στο Παρίσι, καθώς έρχεται σε επαφή με ζωγράφους και μποέμ, βρίσκει την ελευθερία. Αυτό το όνειρο διαρκεί ελάχιστα, καθώς ο πατέρας του τον υποχρεώνει να γυρίσει πίσω και να δεχτεί μια θέση εργασίας στο Σάντα Εουλάλια.

Η Λάια Καλμπέτ είναι κόρη της πρώτης μοδίστρας του Σάντα Εουλάλια. Είναι μια όμορφη και ξεχωριστή κοπέλα, η καλύτερη φίλη της Ρουζέ, της νεαρής κληρονόμου και συνιδιοκτήτριας του Σάντα Εουλάλια. Η σχέση των δύο κοριτσιών θα αλλάξει για πάντα όταν η μία από τις δύο θα ανακαλύψει πως αγαπούν τον ίδιο άντρα... Ντεφιλέ υψηλής ραπτικής, πάθη, μίση, συνωμοσίες, ανατροπές στην πολιτική κατάσταση και η απειλή ενός πολέμου διαμορφώνουν τις παθιασμένες ζωές των ηρώων σε ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα.


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Σειρά: Ξένη λογοτεχνία
Συγγραφέας: Νούρια Πράδας
Σελίδες: 640
Ημερ. έκδοσης: Μάιος 2018
ISBN: 978-618-5284-60-2


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Η Νούρια Πράδας γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1954.

Πήρε πτυχίο Καταλανικής Φιλολογίας το 1980 και άρχισε να παραδίδει μαθήματα Καταλανικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας σε διάφορα σχολεία και ινστιτούτα, μέχρι που ξεκίνησε την εργασία της στο σχολείο Escuela Mistral de Sant Feliu de Llobregat, όπου και εργάστηκε για περισσότερο από είκοσι χρόνια.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr