*Κυκλοφορεί* Το κυνήγι των φαντασμάτων

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Τζέικομπ Έκλουντ, εξαφανίζεται, και ο Τσάρλι Πάρκερ αναλαμβάνει να τον εντοπίσει. Ο εργοδότης του Πάρκερ, ο Έντγκαρ Ρος, πράκτορας του FBI, έχει τους δικούς του λόγους να θέλει να τον βρει.


Ο Έκλουντ δεν είναι ένας συνηθισμένος ερευνητής. Εξετάζει με εμμονή μια σειρά από δολοφονίες και εξαφανίσεις, καθεμία από τις οποίες συνδέεται με αναφορές για εμφανίσεις φαντασμάτων. Τώρα ο Πάρκερ θα παρασυρθεί στον κόσμο του Έκλουντ, σ’ έναν κόσμο όπου η αποκρουστική Μητέρα κυβερνά μια εγκληματική αυτοκρατορία που καταρρέει, όπου άνθρωποι κάνουν συμφωνίες με αγγέλους και όπου αθώοι και ένοχοι μαζί γίνονται θηρευτές και θηράματα σ’ ένα κυνήγι φαντασμάτων...Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: John Connolly
Μετάφραση: Τίνα Μαθιουδάκη
Σελίδες: 456
Ημερ. έκδοσης: 08/06/2018
ISBN: 978-960-507-117-2


Βιογραφικό του συγγραφέα:
Ο Τζον Κόνολι είναι σήμερα ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας στον κόσμο, με δεκάδες νούμερο 1 bestsellers στο ενεργητικό του και διάσημος για το μοναδικό του στυλ, που συνδυάζει το νουάρ με το μεταφυσικό στοιχείο. Η ποιητική γραφή, το μαύρο χιούμορ, η αγωνία και οι ανατροπές είναι μερικά μονό από τα χαρακτηριστικά που κατατάσσουν τον πολυβραβευμένο Κόνολι στην κορυφή και αποτελούν στοιχεία και της ολοκαίνουργιας, 15ης περιπέτειας του Τσάρλι Πάρκερ "Το κυνήγι των φαντασμάτων".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής συγγραφέας θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου, σε συνδιοργάνωση της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων, της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση και των Εκδόσεων BELL, και με τη στήριξη της Πρεσβείας της Ιρλανδίας, όπου θα συνομιλήσει (στις 19:00, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης) με τον Ηλία Μαγκλίνη, συγγραφέα και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Η Καθημερινή, στην εκδήλωση με τίτλο: «Πώς γεννήθηκε η σειρά του Τσάρλι Πάρκερ: Το υπερφυσικό, το έγκλημα, οι πολιτικές προεκτάσεις».

Τέλος, για τους αναγνώστες εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν να διαβάζουν τη σειρά του Τσάρλι Πάρκερ από την αρχή, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δύο πρώτα μυθιστορήματα ("Κάθε νεκρό πράγμα" και "Το δέντρο του θανάτου") κυκλοφορούν ήδη σε νέα έκδοση, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα επανακυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα εξαντλημένα βιβλία.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr