*Κυκλοφορεί* Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Ο μικρός Ντοµινίκ, ένα αγόρι από τον Άγιο ∆οµίνικο, θυµώνει µε το φεγγάρι γιατί αισθάνεται ότι κινδυνεύουν όσα αγαπάει. Έτσι παίρνει τη µεγάλη απόφαση!!! Είναι όµως η σωστή;;;

«Ο καθένας μπορεί να θυµώσει -αυτό είναι εύκολο. Αλλά το να θυµώσει κανείς µε το σωστό άτοµο, στον σωστό βαθµό και στη σωστή στιγµή, για τη σωστή αιτία και µε τον σωστό τρόπο αυτό δεν είναι εύκολο».
Αριστοτέλης


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Σειρά: Παιδική βιβλιοθήκη
Συγγραφέας: Στέλιος Κρητικός
Εικονογράφηση: P.K
Σελίδες: 40
Ημερ. έκδοσης: 15/06/2018
ISBN: 978-960-14-3322-6


Βιογραφικό του συγγραφέα:
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ρόδο. Το όνειρο της νεαρής μου ηλικίας ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για μένα! Ασχολήθηκα λοιπόν με το θέατρο και η πρώτη μου φορά στο σανίδι με βρήκε στη σκηνή του θεάτρου Διονύσια (νυν Χορν), πειρατή δίπλα στον Κάπτεν Χουκ!!! Από τότε, έχω υπηρετήσει όλα τα είδη θεάτρου, από το δράμα ως την κωμωδία, το μιούζικαλ, την επιθεώρηση, αλλά η μεγάλη μου αγάπη παραμένει το παιδικό θέατρο, για το οποίο έχω γράψει, διασκευάσει και παίξει αμέτρητες παραστάσεις. Ως πατέρας τριών παιδιών και γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των παραμυθιών στη ζωή και στην ανατροφή τους, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που πλέον μπορώ τα παραμύθια μου να τα μοιράζομαι μαζί σας. Σήμερα κρατάτε στα χέρια σας το πρώτο από μια συλλογή που γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο και ελπίζω να σας ταξιδέψει και να σας μαγέψει, όπως μάγεψε τους φίλους και τα παιδιά μου! Καλή ανάγνωση!
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr