*Κυκλοφορεί* Ο θησαυρός της αγάπης

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Στη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου, με την αθρόα προσέλευση των προσφύγων, θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής, καταφθάνει από την Κωνσταντινούπολη με την οικογένειά της η κυρία Ασημίνα. Στο νέο της ξεκίνημα συναντά δυσκολίες σε αυτή την πολυεθνική πόλη, αλλά με την προκοπή και το πείσμα της καταφέρνει να στήσει ένα ατελιέ ραπτικής.
Στο μεταξύ, η τυχαία ανακάλυψη ενός κρυμμένου θησαυρού τής δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ’ όσα φανταζόταν ότι θα της έλυνε, ενώ ο κεραυνοβόλος έρωτας της κόρης της με έναν νεαρό ανάβει φωτιές στις οικογένειες των δύο ερωτευμένων παιδιών. Tο μίσος φουντώνει ανάμεσά τους, μέχρι που ο πόλεμος φέρνει τα πάνω-κάτω. Τότε όλοι καταλαβαίνουν πως πρέπει να συμφιλιωθούν και να αγωνιστούν μαζί, αν θέλουν να επιβιώσουν...

«Μπροστά στην απειλή του θανάτου όλα φαίνονται τόσο μάταια, τόσο ασήμαντα, τόσο μηδαμινά! Μπροστά στην απειλή του θανάτου οι προτεραιότητες αλλάζουν. Οι υλικές αξίες εκμηδενίζονται, γιατί εκείνο που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η ζωή!»


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Βάσω Παπάκου
Σελίδες: 336
Ημερ. έκδοσης: Μάιος 2018 (επανέκδοση από 2008)
ISBN: 978-960-14-1776-9

Βιογραφικό της συγγραφέως:
H Bάσω Παπάκου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Eπιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το 2009 ήταν υποψήφια για το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» του περιοδικού "Life and Style" με το βιβλίο της "Ο εραστής του Σαββατοκύριακου". Aπό τις εκδόσεις Λιβάνη έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία τα έργα της: "Τα δάκρυα της χαράς", "Οι κληρονόμοι του άσωτου πρίγκιπα", "Η κόρη της θάλασσας", "Ο θησαυρός της αγάπης", "Το μυστικό της Βεατρίκης", "Ένα κομμάτι ουρανού" (συμμετοχή σε συλλογικό έργο), "Το τέλος", "Όταν σβήσανε τα φώτα της σιωπής", "Η αεροσυνοδός", "Τα καλύτερά μου χρόνια", "Χωρίσαμε την ίδια εποχή", "Αλεξάνδρα" και "Μια υπέροχη ζωή".

Eίναι μητέρα δύο αγοριών. Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα στο e-mail της.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr