*Κυκλοφορεί* Έρωτας στις Κυκλάδες

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Μια κληρονομιά, δύο συγκάτοικοι, ένα καυτό καλοκαίρι...
Η Κάθριν είναι μια ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας από τη Νέα Υόρκη. Ο χαμός του καλύτερού της φίλου θα την καταρρακώσει. Όταν μάθει ότι κληρονόμησε το μερίδιό του στην πατρική κατοικία του σ'ένα μικρό νησί της Ελλάδας, δε θα διστάσει να ταξιδέψει ως εκεί για να γνωρίσει από κοντά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ελπίζοντας έτσι να γαληνέψει η ψυχή της.
Στο σπίτι, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ένας συγκάτοικος: ο αδερφός του φίλου της, ο Όντι. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή είναι επιθετικός. Την κατηγορεί για όλα και δε δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει την εχθρική του στάση. Φυσικά, τίποτα από όσα της καταλογίζει δεν ισχύει, αλλά η Κάθριν δεν μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να εκθέσει τον φίλο της.
Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πολύ τεταμένη. Και όσο το φορτίο αυξάνει, τόσο οι μικρές σπίθες ανάμεσα στους δύο γίνονται φωτιά...


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Πωλίνα Νικολιδάκη
Σελίδες: 296
Ημερ/ έκδοσης: Ιούνιος 2018
ISBN: 978-960-620-745-7


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Η Πωλίνα Νικολιδάκη έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και Μετάφραση και Διερμηνεία στο Λιντς της Αγγλίας. Επαγγελματικά ασχολείται κυρίως με τη διδασκαλία Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία και πίνει λεμονάδες. Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της είναι να αποκτήσει τον τέλειο μεταβολισμό, και να μπορέσει, έστω μία φορά, να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ. Είναι Σκορπιός, αλλά από τους καλούς.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr