*Κυκλοφορεί* Ο εραστής του σαββατοκύριακου

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, η Χαρά κατάφερε να παντρευτεί τον άντρα που ονειρεύτηκε. Ενώ όμως του στάθηκε στα δύσκολα, μόλις εκείνος έπαψε να ζει στην αβεβαιότητα, ανακάλυψε πως η πολυπόθητη σταθερότητα συνοδεύεται από βαθιά πλήξη.
Η αντίδρασή του πόνεσε τη Χαρά, που είχε μάθει να πετάει με τα δικά του φτερά. Συνειδητοποίησε πως ο Θεός έδωσε μυαλό στον άνθρωπο για να σκέφτεται και πόδια για να προχωρά και να χτίζει το μέλλον του στις δικές του πλάτες. Ώριμη λοιπόν και κατασταλαγμένη, τολμά μια καινούρια αρχή, και με το νέο της σύντροφο βλέπονται μόνο τα Σαββατοκύριακα, τις γιορτές και τις αργίες. Όταν ανταμώνουν, παραμερίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, ζουν έντονα την κάθε στιγμή και φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή και ανθεκτική στη φθορά του χρόνου, μέχρι που...
Πολλές φορές συμβαίνει την ευτυχία μας να τη διαλέγουμε εκ των προτέρων. Δεν έχει σημασία πώς ακριβώς είναι κάτι, αλλά πώς επιλέγουμε να το δούμε. Εάν ξεκινήσουμε από το σπίτι μας να περάσουμε καλά, θα περάσουμε. Για να έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία, πρέπει να ελευθερώσουμε την καρδιά μας από το μίσος, να ελευθερώσουμε το μυαλό μας από το θυμό, να ζούμε απλά, να δίνουμε περισσότερα και να περιμένουμε λιγότερα.


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Βάσω Παπάκου
Σελίδες: 392
Ημερ. έκδοσης: Μάιος 2018 (επανέκδοση από 2009)
ISBN: 978-960-14-1950-3


Βιογραφικό της συγγραφέως:
H Bάσω Παπάκου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Eπιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το 2009 ήταν υποψήφια για το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» του περιοδικού "Life and Style" με το βιβλίο της "Ο εραστής του Σαββατοκύριακου". Aπό τις εκδόσεις Λιβάνη έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία τα έργα της: "Τα δάκρυα της χαράς", "Οι κληρονόμοι του άσωτου πρίγκιπα", "Η κόρη της θάλασσας", "Ο θησαυρός της αγάπης", "Το μυστικό της Βεατρίκης", "Ένα κομμάτι ουρανού" (συμμετοχή σε συλλογικό έργο), "Το τέλος", "Όταν σβήσανε τα φώτα της σιωπής", "Η αεροσυνοδός", "Τα καλύτερά μου χρόνια", "Χωρίσαμε την ίδια εποχή", "Αλεξάνδρα" και "Μια υπέροχη ζωή".

Eίναι μητέρα δύο αγοριών. Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα στο e-mail της.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr