*Κυκλοφορεί* Η Τυτώ και ο Μέγας Αλέξανδρος

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Δυο αχώριστες φίλες, η Τυτώ και η Πιπιστρέλα, μόνιμοι φτερωτοί κάτοικοι του Μοναστηριού της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, γνωρίζουν τον Πτολεμαίο -τελευταίο απόγονο της Ανθεμουσίας Ίλης του Μεγάλου Αλεξάνδρου- και την ιστορία των προγόνων του από τον Γέροντα της Μονής, ενώ τη διηγείται στην οικογένεια που φιλοξενούσε κάτω από τη σκιά ενός δέντρου.

Ο Γέροντας, με το παράδειγμά του, τους μαθαίνει πως ο Θεός είναι αγάπη... Μια αγάπη ελεύθερη, γεμάτη συγχωρητικότητα που, αν προσπαθήσουμε να τη βάλουμε στη ζωή και την καρδιά μας, θα καταφέρουμε να γίνουμε κάτι παραπάνω από απλοί άνθρωποι.


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Kατηγορία: Χριστιανικά Ορθόδοξα Βιβλία για Παιδιά
Συγγραφέας: Μαρία Μπραστιάνου
Εικονογράφηση: Χρήστος Γουσίδης
Ηλικία: 7+ ετών
Σελίδες: 80 / Διαστάσεις: 14 x 22
Ημερ. έκδοσης: Απρίλιος 2018
ISBN: 978-960-563-198-7


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Γεννήθηκα στο νησί της Θάσου αλλά μεγάλωσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και ζω με τα τρία παιδιά μου. Τα παιδικά μου χρόνια είναι γεμάτα εικόνες και βιώματα τόσο από τη θάλασσα, όσο και από τη μοναδική Ηπειρώτικη φύση απ’ όπου είναι η μισή μου καταγωγή. Η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά με οδήγησε να γίνω παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας έχοντας την πεποίθηση πως οι σωστές βάσεις και η πολλή αγάπη στην τρυφερή αυτή ηλικία είναι απαραίτητα στη ψυχική και διανοητική ανάπτυξη των παιδιών. Ασχολήθηκα πάνω από εφτά χρόνια με τις κατηχητικές ομάδες διοργανώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού με εικαστικές δημιουργίες, υλοποίηση εκδηλώσεων με θεατρικό και μουσικό περιεχόμενο διασκευάζοντας παραμύθια, κουκλοθέατρο και ομιλίες. Έτσι, η μεγάλη αυτή αγάπη για τα παιδιά ξεχείλισε και στο χαρτί με τη μορφή παιδικών βιβλίων.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr