*Κυκλοφορεί* Στο Άγιον Όρος - προσκυνητής ή επισκέπτης;

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Μερικές μέρες στο περιβόλι της Κυρά Παναγιάς... Όπου γυρίσει το μάτι σου, τη βλέπεις παντού! Πορταΐτισσα στην Ιβήρων, Γερόντισσα στην Παντοκράτορος, Γλυκοφιλούσα στη Φιλοθέου, Κουκουζέλισσα στη Λαύρα...

Μια γαλήνη, γεμάτη Χάρη κι ευωδία, ανακατεύεται στον αέρα. Το καταλαβαίνεις κι εσύ μαζί με τους άλλους προσκυνητές. Οι έγνοιες καταλαγιάζουν, οι σκέψεις γαληνεύουν... Άλλωστε ο εσπερινός, το απόδειπνο, η βραδινή ακολουθία βάλσαμο ρίχνουν στην ψυχή σου.

Βαδίζοντας στα αγιορείτικα μονοπάτια, προσκυνώντας μοναστήρια και μακρινά κελιά, πλησιάζεις πιο κοντά σ’ Αυτόν που αναζητάς, στον Κύριο και Πλάστη σου, στον Δημιουργό σου.

Ελπίζοντας, όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα κι αφήσεις αυτόν τον κόσμο και πας σε κόσμο... ομορφότερο, να σε αναγνωρίσει, γιατί ήδη Του είσαι γνωστός, σαν διαβάτης των μονοπατιών του Αγίου Όρους, των μονοπατιών... του Ουρανού! Θυμήσου με...


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Κατηγορία: Χριστιανικά Ορθόδοξα Βιβλία για Παιδιά
Συγγραφέας: Αδαμαντία Αλατάρη
Εικονογράφηση: Σέργιος Παπαϊωάννου
Ηλικία: 9+ ετών
Σελίδες: 136 / Διαστάσεις: 14 x 22
Ημερ. έκδοσης: Απρίλιος 2018
ISBN: 978-960-563-197-0


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Η Αδαμαντία Αλατάρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Τελειώνοντας το λύκειο σπούδασε στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία κι έγινε δασκάλα.

Το 2007 μετεκπαιδεύτηκε στη Γενική Παιδαγωγική, στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών, ενώ συγχρόνως ασχολήθηκε και με την αγιογραφία.

Δημιούργησε οικογένεια και απέκτησε πέντε παιδιά και δύο εγγόνια. Με τα χρόνια γεννήθηκε και ένα «έκτο παιδί», η θρησκευτική ποιητική συλλογή «Πάντα θυμάμαι», βραβευμένο από τον Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό «Καφενείο των Ιδεών».
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr