*Κυκλοφορεί* Επικίνδυνες γυναίκες

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Μια ακυκλοφόρητη ιστορία από το "Game of thrones" του George R.R. Martin!

Σε αυτή τη συλλογή δεν θα συναντήσετε ανίσχυρες γυναίκες που ζαρώνουν έντρομες όσο ο ήρωας μάχεται το τέρας ή διασταυρώνει το ξίφος του με τον κακό, αλλά πολεμίστριες που κραδαίνουν σπάθες, γυναίκες δολοφόνους, «κακά κορίτσια» που ζουν στην κόψη του ξυραφιού, σαγηνευτικές μοιραίες γυναίκες, επαναστάτριες, υπεροπτικές βασίλισσες και τολμηρές καβαλάρισσες δράκων.

Από τα βάθη του θρύλου και της ιστορίας ή από ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, από τον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας, του εγκλήματος, του φανταστικού, οι πρωταγωνίστριες αυτών των ιστοριών φανερώνουν τη δύναμή τους, άλλοτε για καλό και άλλοτε για κακό.

Ανάμεσά τους η βασίλισσα Ραινύρα του Οίκου Ταργκάρυεν, από τη σειρά "Game of thrones" του George R.R. Martin, σε μια ακυκλοφόρητη νουβέλα. Πολλοί φημισμένοι συγγραφείς και άλλοι λιγότερο γνωστοί αλλά εξίσου ταλαντούχοι συμμετέχουν με τις συναρπαστικές τους ιστορίες που εμφανίζονται σ’ αυτή τη μοναδική συλλογή για πρώτη φορά...


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συλλογικό έργο με επιμέλεια διηγημάτων: George R.R. Martin & Gardner Dozois
Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη
Σελίδες: 1120 / Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Ημερ. έκδοσης: 11/05/2018
ISBN: 978-960-461-827-9


Βιογραφικό των συγγραφέων:
Ο George R.R. Martin είναι ο συγγραφέας του διεθνούς best seller "Game of thrones" ("Το παιχνίδι του Στέμματος") και των άλλων βιβλίων της πασίγνωστης σειράς "The song of fire and ice" ("Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου"). Έχει γράψει επίσης, μεταξύ άλλων, τα "Ταξίδια του Ταφ", "Το όνειρο του Μισισιπή", "The Armageddon rag", "Το φως που σβήνει", "Το καταφύγιο των ανέμων" (μαζί με τη Lisa Tuttle) και "Dreamsongs Ι και ΙΙ". Έχει εργαστεί ως επιμελητής σεναρίου και παραγωγός σε τηλεοπτικές σειρές όπως "Η ζώνη του λυκόφωτος" και "Η Πεντάμορφη και το Τέρας". Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εν ζωή συγγραφείς του φανταστικού και έχει τιμηθεί με έξι βραβεία Locus, τέσσερα βραβεία Hugo, δύο βραβεία Nebula και με τα βραβεία World Fantasy και Bram Stoker. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

Ο Gardner Dozois έχει κερδίσει δεκαπέντε βραβεία Hugo και τριάντα δύο βραβεία Locus ως επιμελητής εκδόσεων, καθώς και δύο βραβεία Nebula για δικά του κείμενα.

Επί είκοσι χρόνια υπήρξε υπεύθυνος έκδοσης στο περιοδικό Asimov’s Science Fiction. Έχει γράψει ή επιμεληθεί περισσότερα από εκατό βιβλία, συμπεριλαμβανομένων πολλών τόμων του "The Year’s Best Science Fiction".
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr