*Κυκλοφορεί* Η έρημος του κόκκινου φεγγαριού

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Ένα ξεχασμένο κουτί με παλιές φωτογραφίες γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί στη μνήμη μια αληθινή και συνταρακτική ιστορία αγάπης. Τα λίγα τετραγωνικά της μικρής αποθήκης μεταφέρονται στον χρόνο και στον χώρο και ανατέλλει το κόκκινο φεγγάρι, που δείχνει πάντα το σωστό μονοπάτι.
Η Αννα, μια νεαρή γυναίκα με πληθωρικό και αισιόδοξο χαρακτήρα, γίνεται ταυτόχρονα θύμα και θύτης ενός παράλογου έρωτα. Ο Πάνος, ένας πλούσιος φίλος της που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη, προκειμένου να την κερδίσει, χρησιμοποιεί κάθε μέσον και μεταχειρίζεται τους ανθρώπους σαν παιχνίδια ενώ κι ο ίδιος, εγκλωβισμένος μέσα στο πάθος του, μάταια προσπαθεί να βρει διέξοδο. Ο Νίκος, από την άλλη, ανερχόμενο μουσικό αστέρι, γνωρίζει την Άννα μέσα από μια «παρεξήγηση». Ερωτεύονται κι εκείνη φωτίζει σαν φάρος τη ζωή του. Όμως, η φιλοδοξία μπορεί να γίνει πιο δυνατή κι από τον έρωτα κι όταν τα κρυμμένα μυστικά του αποκαλύπτονται, θα τολμήσει ένα άλμα σε άλλα φώτα, αυτά της εφήμερης δημοσιότητας, με κάθε τίμημα.
Γύρω τους, οι «φίλοι». Συμπρωταγωνιστές και μοιραίοι κομπάρσοι, άλλοτε μετακινούνται σαν πιόνια, κι άλλοτε αιχμαλωτίζονται σε αόρατα δίχτυα, προδίδουν ή προδίδονται, κινώντας τα δικά τους νήματα και πλέκοντας την Άννα, τον Πάνο και τον Νίκο ακόμα πιο σφιχτά μεταξύ τους. Το πάθος, η ζήλεια, η απόγνωση, στροβιλίζονται, διαχέονται, συγκρούονται, ώσπου η αληθινή αγάπη να ξεχωρίσει ή να χαθεί για πάντα στην έρημο του κόκκινου φεγγαριού...


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Ειρήνη Σβίτζου
Σελίδες: 432 / Διαστάσεις: 14x20,5
Ημερ. έκδοσης: Μάρτιος 2018
ISBN: 978-960-621-112-6


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Η Ειρήνη Σβίτζου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση, ενώ από το 2001 εργάζεται στην Ακαδημία Αθηνών. Έχει δύο Master (Ιστορία της Φιλοσοφίας και Ηθική Φιλοσοφία). Έχει εκδώσει φιλοσοφικά άρθρα και μελέτες, έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις και ανακοινώσεις και έχει μεταφράσει βιβλία φιλοσοφίας από τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά.

Λατρεύει τους ανθρώπους, το γέλιο, τα βιβλία και τα ταξίδια. Έχει εκδώσει δυο μυθιστορήματα και μία ποιητική συλλογή.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr