*Κυκλοφορεί* Αγκαθωτές ιστορίες τσέπης

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Οι «αγκαθωτές ιστορίες» µας δεν είναι τίποτ' άλλο από µια παραµορφωτική προσέγγιση σκηνών της καθηµερινότητας, που λίγο πολύ όλοι µας έχουµε ζήσει είτε ως µάρτυρες είτε ως πρωταγωνιστές.

Με µια καλή δόση χιούµορ, λίγο σαρκασµό και µια... ιδέα κυνικότητας, οι «γκροτέσκο» ιστορίες µας έχουν στόχο το γέλιο. Για να δούµε λοιπόν...


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Αριστείδης Δάγλας
Σελίδες: 55
Ημερ. έκδοσης: 18 Απριλίου 2018
ISBN: 978-960-14-3289-2


Βιογραφικό του συγγραφέα:
Γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Μεγανήσι της Λευκάδας. Η ενασχόλησή του με τη διασκευή και τη συγγραφή παραμυθιών έχει τις ρίζες της ακριβώς εκεί: Στο παραμυθένιο σκηνικό του νησιού του και στις υπέροχες διηγήσεις πολλών λαϊκών παραμυθιών από το οικογενειακό του περιβάλλον, μέσα στην εκπληκτική γειτονιά που είχε την τύχη να περάσει τα παιδικά του χρόνια. Βέβαια, πάνω απ’ όλα, πηγή της έμπνευσής του είναι η Αλίκη και ο Λάμπρος, τα δυο του αστέρια που έχει τη χαρά να μεγαλώνει με τη σύζυγό του Ελένη. Στόχος του είναι να φτιάξει μέσα από τα βιβλία του έναν κόσμο ονειρικό, στον οποίο να βρίσκουν καταφύγιο όσοι το έχουν ανάγκη, παρέα με τα παγανά, τα στοιχειά, τις λάμιες και τα ξωτικά.

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του "Ο Δεκατρής", "Η Σταχτομάρω", "Τα Παγανά", "Αισώπου Παρα-μύθοι" και "Η Ηλιογέννητη".
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr