*Κυκλοφορεί* Λέμον πάι

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Η κυρία µπήκε στο γραφείο µου στις 26 Μαρτίου, ώρα 9:13. Κάθισε στην πολυθρόνα απέναντί µου, άναψε τσιγάρο, έσκυψε προς το µέρος µου και είπε: «Νοµίζω πως κάποιος µε παρακολουθεί.»

Σ’ένα γρήγορο αστυνομικό μυθιστόρημα, με χιούμορ και ανατροπές, ο ιδιωτικός ερευνητής Στάθης Παντελιάς αναλαμβάνει ταυτόχρονα δύο υποθέσεις: από τη μια η μυστηριώδης Φιλίππα Κοροβέση, η πελάτισσα που φοβάται για τη ζωή της, και από την άλλη το αστυνομικό του δαιμόνιο που τον οδηγεί στην έρευνα για τις περίεργες δολοφονίες τριών μεγιστάνων του πλούτου με βρόμικο παρελθόν. Οι υποψίες του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ για τη σύνδεση ανάμεσα στις δύο υποθέσεις, άλλοτε τον αποπροσανατολίζουν και άλλοτε τον φέρνουν πιο κοντά στη λύση. Αν δεν υπήρχε τόση αναδουλειά τελευταία, ίσως και να μην αναλάμβανε να εξιχνιάσει όλα αυτά μαζί!

Ο Στάθης Παντελιάς, στην πρώτη του περιπέτεια, μας παρασύρει με το σκεπτικό του να πιστέψουμε πως ο γρίφος λύθηκε ήδη, κάποιες σελίδες πριν από το τέλος. Μην αφήσετε το βιβλίο, ο ίδιος ξέρει πότε θα πει την τελευταία του λέξη!


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Μόσχου
Σελίδες: 320 / Διαστάσεις: 13,7 x 20,8
Ημερ. έκδοσης: Φεβρουάριος 2018
ISBN: 978-960-468-190-7


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Η Κωνσταντίνα Μόσχου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε γραφιστικά και σχέδιο. Από νωρίς ασχολήθηκε με το βιβλίο και τη γραφή, έχοντας στο ενεργητικό της έργα διαφορετικών λογοτεχνικών ειδών (μυθιστορήματα, διηγήματα, θεατρικά, ποίηση). Εργάστηκε στον έντυπο καθημερινό και περιοδικό Τύπο στη διαφήμιση, στη σύνταξη και στην αρχισυνταξία, στη συγγραφή βιβλίων έρευνας για ένθετες εκδόσεις, στην επιμέλεια βιβλίων και στην επικοινωνία.

Εκδοθέντα βιβλία της είναι: "Ο θησαυρός του Ποσειδώνα" (παιδική περιπέτεια, 2008), "Η πόλη της Υδράηρας" (επιστ. φαντασίας, 2012), "Όσο υπάρχει ανατολή" (ιστορικό 2014), καθώς και δύο µυθιστορήµατα σε συνεργασία µε τη Γεωργία Παπαλυµπέρη "Αγάπησα τον δολοφόνο µου" (αστυνοµικό, 2011) και "Όλα για τη ζωή µου" (αστυνοµικό, 2013). Συµµετείχε επίσης στη συλλογική έκδοση αστυνοµικού διηγήµατος "Ο τόπος πρόδωσε τον ένοχο, 10+1 αστυνοµικές ιστορίες" (2014) καθώς επίσης και στη συλλογή επιστ. φαντασίας "Θρύλοι του σύµπαντος IV τόµος" (2015).

Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα στο Facebook.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr