*Κυκλοφορεί* Όταν ο Ράμπο γνώρισε τη Ριρίκα

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Ο Ράμπο είναι ένας φιλήσυχος, καλοσυνάτος σκύλος, που ζει με τον μικρό Αργύρη και την οικογένειά του. Το μόνο που τον αγριεύει είναι οι γάτες, αλλά δε γνωρίζει καν τον λόγο.

Μια μέρα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη στο σπίτι. Επιστρέφοντας από τη βόλτα του με τον Αργύρη, βλέπει πως η μαμά του αγοριού έχει μαζέψει από τον δρόμο μία αδέσποτη γάτα! Ο Ράμπο δεν μπορεί να ησυχάσει με τη γάτα μες στα πόδια του. Έτσι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διώξει, για να μείνει πάλι το μόνο ζώο μες στο σπίτι. Όλα όμως αλλάζουν όταν μια μέρα κάτι περίεργο στριφογυρίζει μέσα στο... πλυντήριο!


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Συγγραφέας: Eύα Κασιάρου
Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
Ηλικία: Για παιδιά 4+ ετών
Σελίδες: 32 / Διαστάσεις: 21Χ29εκ
Ημερ. έκδοσης: Απρίλιος 2018
ISBN: 978-618-5151-50-8


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Η Εύα Κασιάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε νηπιαγωγός, για να μη σταματήσει το παιχνίδι μεγαλώνοντας. Εργάστηκε για χρόνια σε δημόσια νηπιαγωγεία και από το 2002 μέχρι την συνταξιοδότησή της το 2012 ήταν αποσπασμένη στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται αρκετά χρόνια με την παιδική λογοτεχνία συγγράφοντας παιδικά μυθιστορήματα και παραμύθια. Παραμύθια της έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Σύγχρονο Νηπιαγωγείο και Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού. Διηγήματα, θεατρικά έργα και παραμύθια της έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς. Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος «Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών» του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου.
Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα βιβλία της: "Αφορμή για όλα ένα μυρμήγκι" (2014), "Η κυρία Φτούσου σε spa ομορφιάς" (2015), "Μυστήριο στην αυλή" (2015), "Όνειρο γλυκό... σαν κουραμπιές" (2015), "Ο Λαχαπού από τη ζούγκλα της χώρας Καμαμπού" (2015), "Η κληρονομιά του παππού" (2016), "Ήσουν μόνο ένα παιδί" (2016), "Ξωτικομπερδέματα" (2016), "Το ξεχασμένο κλειδί" (2017).
Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα στο e-mail της.

Βιογραφικό της εικονογράφου:
Η Ελίζα Βαβούρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε γραφιστική και ζωγραφική στη σχολή Βακαλό στην Αθήνα.΄Ενα σεμινάριο την έφερε σε επαφή με το παιδικό βιβλίο, και από τότε ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικών παραμυθιών.
Το 2005 και το 2010 ήταν υποψήφια για το κρατικό βραβείο εικονογράφησης. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει συνεργαστεί με περιοδικά και έχει εικονογραφήσει περισσότερα από 80 βιβλία.
Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr