*Κυκλοφορεί* Το αναπόφευκτο της μοναξιάς

Περίληψη οπισθόφυλλου:
«Το αναπόφευκτο της μοναξιάς» είναι μία ποιητική συλλογή, που απαρτίζεται από σύντομες ιστορίες, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται οι άνθρωποι.

Οι άνθρωποι εκείνοι που βιώνουν το συναίσθημα της προδομένης αγάπης. Εκείνοι που έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο του θανάτου και της απουσίας. Μα, κι εκείνοι που γεύονται τη μαγεία του έρωτα σε στιγμές που γρήγορα σώνονται.

Κοινός παρανομαστής όλων, η μοναξιά. Το αναπότρεπτο αυτό συναίσθημα που έρπει ανάμεσά τους κι επιβιώνει ροκανίζοντας τις ψυχές τους.


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Ποιητής: Γιάννης Ζαραμπούκας
Σελίδες: 52 / Διαστάσεις: 16Χ23
Ημερ. έκδοσης: Φεβρουάριος 2018
ΙSBN: 978-618-5307-25-7


Βιογραφικό του ποιητή:
Ο Γιάννης Ζαραμπούκας γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη, μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ κατάγεται απ'την Κοζάνη. Σπουδάζει στο ΑΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα της Εργοθεραπείας.

Κάνει ταξίδια κι όνειρα διαβάζοντας και χτίζει τους δικούς του κόσμους γράφοντας. Όνειρό του να δημιουργήσει τα δικά του λογοτεχνήματα.

Διατηρεί τη διαδικτυακή λογοτεχνική σελίδα "Vivlia4U" και το αντίστοιχο blog, ενώ συνεργάζεται με το "koukidaki" και το "frapress.gr", όπου φιλοξενούνται άρθρα του, βιβλιοαπόψεις και σύντομα διηγήματά του.

"Το αναπόφευκτο της μοναξιάς" είναι η πρώτη ποιητική του συλλογή και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.Μοιράσου το άρθρο: :
 
Copyright © 2017-2019. ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΕΙΑ - All Rights Reserved
Created by Vivliosimeia | Published by Vivliosimeia |
Proudly powered by Vivliosimeia.blogspot.gr